Tilbake

Ofte stilte spørsmål som bruker av EBBY

Finner du ikke det du leter etter? Kontakt oss på vår chat, eller support@ebby.no.

Hvor lang tid tar det å få varene levert?


En leveranse på Ebby tar vanligvis 10 til 60 minutter. Gjennomsnittlig leveringstid er omtrent 30 minutter. I enkelte tilfeller kan det ta lang tid før tilberedningen av varene er fullført i butikken. Det må tas forbehold om at trafikk, veiarbeid eller værforhold kan påvirke leveringstiden. Etter du har plassert en ordre, vil du ha oversikt over hvor langt budbringeren er i prosessen på din ordre-side.

Hvilke områder leverer dere til idag?

Foreløpig leverer vi til alle områder innenfor bomringen i Oslo. Vi jobber med å utvide til soner utenfor bomringen.

Er det mulig å bestille fra mer enn 1 butikk om gangen?

Det er det ikke. Dersom budbringeren henter varer fra ulike butikker i samme ordre, kan dette påvirke temperaturen til varene. Vi ønsker at varene som er bestilt skal være riktig temperatur når budbringeren ankommer, og prioriterer heller at varene blir fraktet direkte fra butikken til døren din.

Hvem leverer maten min?

Vi samarbeider et kompetent team med selvstendige budbringere som sørger for at maten din kommer trygt frem. Vi har et mangfold av samarbeidspartnere, og gjennomfører bakgrunnssjekker samt intervjuer med samtlige budbringere. Alle budbringerne vi samarbeider med får en grundig opplæring i våre service-standarder, og mottar en unik Ebby-bag for å kunne oppbevare varene trygt på vei til døren din.

Hvordan bestiller jeg mat og andre varer igjennom Ebby?

Det er veldig enkelt å bruke Ebby. Du starter med å skrive inn ditt postnummer og får bekreftet om vi leverer til ditt område. Videre kan du velge blant en av butikkene som er tilgjengelige i ditt område, sjekke utvalget på menyen, og bestemme hvilke varer du ønsker å få levert. Du skriver inn din e-post og velger et passord, legger til nødvendig informasjon og vi kobler deg til en budbringer som leverer varene på døren.

Hva er Ebby sine åpningstider?

Ebby er åpent fra 14 til 22 mandag til lørdag og fra 13 til 21 på søndager.

Hvor mye koster det å få maten levert?

Prisen på leveransen er på 99 kr. Hele denne summen går direkte til budbringeren som kompensasjon for innsatsen og kjøre-kostnadene som kommer med leveransen. Utover dette, tar Ebby en service-avgift på 10% på hele ordren for å kunne dekke nettsidens driftskostnader.

Har Ebby en minimumsordre eller kan jeg bestille for den summen jeg ønsker?

Vi er ingen minimumsordre på Ebby, så du kan bestille akkurat det du ønsker, uansett pris. Vi har også de samme prisene på Ebby som det er i butikkene. Det tas forbehold om at kjeder har ulike priser på ulike lokasjoner og at enkelte priser ikke er oppdaterte i menyene på Ebby.

Leverer dere til kommersielle adresser?

Vi leverer til alle adresser som er innenfor vårt leverings-område. Du kan være hjemme, på jobb eller i en park - Ebby leverer uansett!

Kan man ikke betale med kontanter?

Det er ikke mulig å betale med kontanter. Alle kjøp foregår på nett ved at du legger inn din kortinformasjon når du er i kassen. Informasjonen din er kryptert og trygg hos Ebby. I det øyeblikket du trykket bestill, trekker systemet totalsummen som er anvist i kassen fra kortet ditt. Det er ikke mulig å bestille uten midler på kortet.

Jeg prøver å legge inn en bestilling, men alle budbringere er opptatt. Hvor lang ventetid er det?

Enkelte ganger så er det veldig stor pågang på Ebby-plattformen og alle budbringerne er opptatt. Isåfall blir bestillingen din satt i kø, og du blir koblet til en budbringer så fort det du er først i køen og det er en budbringer ledig. Systemet vårt tilrettelegger for at budbringerne mottar lokale bestillinger, så det er alltid en budbringer som straks er ledig.