Bli budbringer

Den perfekte deltidsjobben for deg som trives i din egen bil.

Ukentlig utbetaling

Tjen gode, raske og enkle penger ukentlig. Vi tar 0% fra budbringere.

Jobb når du vil

Du sier i fra og velger selv når du vil være 'online' og ta i mot oppdrag.

Ha det gøy

Møt hyggelige kunder, ansatte og andre sjåfører mens du er i arbeid.


Er det krav for hva slags bil man må kjøre?

Nei, det er det ikke. Man er fri til å bruke den bilen man måtte ønske såfremt den har fire hjul, et ratt og er kvalifisert som lovlig etter Norsk lov.

Får man virkelig utbetalinger ukentlig?

Det stemmer! Utbetalingene blir gjennomført hver uke. Man får utbetalinger basert på antall ordre du har levert uken før. Jobber du fredag-søndag en uke, vil du motta utbetalingen innen førstkommende fredagen etter.

Må jeg selv betale for bom og bensin?

Heldigvis leverer vi kun innenfor bomringen, som tilsier at man ikke må betale bomavgift på vei til en restaurant eller en kunde. Forøvrig må budbringeren selv stå for alle kostnader knyttet til drift av bil slik som bensin, veiavgift, forsikring etc.

Hvor mye kommer jeg til å tjene som budbringer?

Kunden betaler en fast sats per leveranse på 99 kr til en budbringer sin elektroniske konto. Denne summen blir samlet og utbetalt ukentlig til budbringeren. Ebby tar 0% av denne summen. Utbetalinger du mottar er derfor helt avhengig av hvor mange bestillinger du gjennomfører. Det er vanlig å gjennomføre 1-3 bestillinger per time.

Hvordan søker jeg om å få vandelsattest?

Det er både gratis og enkelt å søke om vandelsattest. Det tar under 2 minutter. Du går inn på følgende nettside: attest.politi.no. Du logger inn med elektronisk ID og fyller inn e-postadressen og telefonnummeret ditt. Under punktet Kategori må du velge: "Transportløyve". Under punktet Formål må du velge: "Transportløyve - Personer". Deretter trykker du på "Send søknad", så er det gjort! Vandelsattesten kommer som brev i posten eller i Digipost innen 2 uker.

Er det noe krav til hva slags mobiltelefon jeg har?

Du er nødt til å ha en smarttelefon for å kunne åpne Ebby sitt budbringer-system. Du må også sørge for at du har en datapakke i ditt abonnement som er tilstrekkelig for å kunne bruke kart på telefonen som navigasjon.

Flere spørsmål og svar

Dette trenger du for å bli budbringer

    Egen bil

    Førerkort og vognkort

    Forsikringsbevis

    Vandelsattest

    Smarttelefon

Søk om å bli budbringer